Hesap Silme / Delete Account
Hesabınızı Silme
Dueo hesabınızı ve hesabınızla ilişkili verileri uygulama içerisinden silebilirsiniz.
- 1Dueo uygulamasına giriş yapın.
- 2Hesap/Ayarlar bölümüne gidin.
- 3“Hesabı Sil” seçeneğine dokunun.
- 4Silme işlemini onaylayın.
Hesabınız silindiğinde hesabınızla ilişkili belgeler ve uygulama verileri silinir. Yasal olarak saklanması gereken veriler varsa yalnızca gerekli süre boyunca saklanabilir.
Delete Your Account
You can delete your Dueo account and the data associated with it directly from the Dueo app.
- 1Sign in to the Dueo app.
- 2Go to the Account/Settings section.
- 3Tap “Delete Account”.
- 4Confirm the deletion.
When your account is deleted, documents and application data associated with your account are deleted. Data that must be retained for legal reasons may only be retained for the required period.
